1 квітня 2024 10:10

Іспанські ЗМІ оцінили гру Луніна проти "Атлетика" та порівняли його з Касільясом

Фото - https://depositphotos.com/ua/


У неділю, 31 березня, у матчі 30-го туру Ла Ліги мадридський Реал на своєму стадіоні переміг Атлетік з Більбао з рахунком 2:0. Український голкіпер господарів Андрій Лунін відіграв весь поєдинок.


Воротар збірної України 12-й раз поспіль потрапив до стартового складу королівського клубу і відіграв весь матч, здійснивши три сейви.


Іспанська преса оцінила дії Андрія Луніна у грі проти Атлетіка.

Marca


«Після спокійного першого тайму, другий тайм розпочався жваво і вимагав від українця найкращого, який здійснив чудовий сейв, щоб не дати Атлетіку зрівняти рахунок після потужного удару Іньякі Вільямса. Він зіграв важливу роль у підтримці команди перед тим, як Родриго зробив рахунок 2:0».

Mundo Deportivo

«Роботи у нього було небагато, але з тим, що траплялося на його шляху, він справлявся з упевненістю».


Sport.es


«Атлетік не переслідував його і не наражав на небезпеку. Він був точним у відбиванні м'яча зі своїх воріт».

AS

«Перший тайм пройшов для українця відносно спокійно, Атлетік наблизився до штрафного майданчика, але небезпечних моментів не створював. Після перерви настав час для нього вийти на поле, і він це зробив, після того, як Іньякі Вільямс головою замкнув подачу з кутового».

Defensacentral


«Українець знову виступив на дуже хорошому рівні, відгукнувшись на довіру Анчелотті. Його втручання відбулося на 51-й хвилині, коли він врятував ворота Іньякі Вільямса, здійснивши сейв, який нагадував Ікера Касільяса».