28 березня 2024 21:32

Не Циганков і не Довбик: ексхавбек збірної України виділив двох гравців команди Реброва, що вистрілять на Євро

Колишній півзахисник збірної України Сергій Серебренников перелічив головних зірок синьо-жовтих, які зіграють на Євро-2024.


«Михайло Мудрик з Челсі, Георгій Судаков з Шахтаря – один з найбільших талантів, Віктор Циганков дуже добре грає в Жироні, як і Артем Довбик. Є Роман Яремчук і центральний захисник Ілля Забарний з англійського Борнмута».

На думку експерта, Мудрик та Судаков можуть створити різницю на користь України.

«Якщо наші молоді гравці з великим потенціалом – я маю на увазі Мудрика і Судакова – зможуть проявити себе в Німеччині з найкращого боку, це буде нашою великою перевагою».

Серебренников виокремив й Руслана Малиновського.

«Малиновський – досвідчений гравець. Руслан завжди грає у свою силу і завжди на рівні. Він може проводити чудові матчі, але навіть коли він не виходить так часто, він важливий. Він один із тих гравців, які можуть вирішити, як гратиме команда, а також може додати спокою».

Колишній футболіст визнав великий вклад Роман Яремчука у звитяги збірної у стикових поєдинках.

«У Яремчука були злети й падіння в останні два роки, але він був дуже важливий у цьому плей-офф. Проти Боснії (2:1) він відзначився голом і асистом, а проти Ісландії (2:1) проявив свої якості», – наводить слова Серебренникова видання sporza.