26 березня 2024 13:39

"Барса" знає, що "Баварія" готова заплатити 100 млн євро за Араухо, але запропонувала продовження до 2029-го. Захисник поки не відповів, у клубі здивовані

"Барса" хоче продовжити контракт з Рональдом Араухо, незважаючи на інтерес від "Баварії".


У "Барселоні" знають, що "Баварія" готова заплатити за центрального захисника 100 мільйонів євро. Це не офіційне, а зроблене усно через посередника пропозицію. Так мюнхенці хотіли змусити "Барсу" задуматися про продаж гравця, проте ніхто в керівництві каталонського клубу не розглядає такий варіант. Араухо вважають ключовим елементом команди і зараз, і для майбутнього, пише Marca.

"Барселона" зробила Рональду пропозицію про продовження контракту. Термін нової угоди може бути розрахований до 2029 року, зарплата гравця збільшиться. Тепер все залежить від Араухо, який, на подив "Барси", досі не відповів на пропозицію.

"Барселона" має відчуття, що домовитися з Араухо про продовження контракту вдасться, але поки що про це не можна говорити з повною впевненістю, особливо з огляду на таку велику пропозицію від "Баварії". Керівництво "Барси" демонструє бажання зберегти Рональда у команді.

Незважаючи на чутки навколо Араухо, усі в «Барселоні» зараз сконцентровані на спортивному аспекті: на матчах із «ПСЖ» у Лізі чемпіонів та майбутньому класико проти «Реала», яке в клубі вважають останнім шансом включитися у боротьбу за перемогу у Ла Лізі.

Цього сезону на рахунку 25-річного захисника 31 матч та 1 гол за «Барселону» у всіх турнірах.