26 березня 2024 10:53

Холанд – ціль "Барси" на 2025-й. При виборі між каталонцями та "Реалом" він врахує шанс не ділити увагу з Мбаппе та створити протистояння, як у Мессі та Роналду

«Барселона» мріє підписати Ерлінга Холанда у 2025 році.


Наступного сезону "Барселона" розраховує на Роберта Левандовськи, який відмовився від пропозиції із Саудівської Аравії на 100 млн євро. Йому зручно в каталонському клубі. З огляду на лідерські якості, професіоналізм та рівень гри Левандовського цього сезону, «Барселона» сильно вірить у нього як у основного нападника на майбутній сезон.

А перед сезоном-2025/26, як вважає «Барселона», трансфер нападаючого топ-рівня буде необхідний. У клубі вважають, що Вітору Роке та Марку Гіу ще потрібен час на розвиток, тому планують підписати зірку світового рівня. На думку клубу, такий трансфер дозволив би ще більше заробити на Камп Ноу після реконструкції.

Як пише Mundo Deportivo, Ерлінг Холанд – головна мрія Барселони на літо 2025-го. У каталонському клубі не вважають фантазією розмови про трансфер норвежця у середньостроковій перспективі.

У клубі чудово обізнані про ситуацію навколо нападаючого «Манчестер Сіті». Його агент Рафаела Пімента та її партнер Максвелл, який раніше грав за «Барсу», у лютому зустрічалися зі спортивним директором клубу Деку, щоб обговорити різні теми. Майбутнє Холанда – у тому числі.

Одним із чинників, який може вплинути на майбутнє Холанда, може стати невизначеність навколо Пепа Гвардіоли, контракт якого з Манчестер Сіті розрахований до літа 2025-го. Крім того, «Барселона» враховує і розслідування, що триває навколо передбачуваних фінансових порушень «Ман Сіті».

Зазначається, що за необхідності обирати між «Барселоною» та «Реалом» Холанд врахує той факт, що в каталонському клубі йому не доведеться поділяти увагу медіа з Кіліаном Мбаппе. А перехід у «Барсу» дав би можливість створити протистояння, схоже на боротьбу Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду.

Раніше повідомлялося, що президент «Барселони» Жоан Лапорта хоче підписати Холанда заради переобрання в 2026 році.

Цього сезону Холанд забив 29 голів і зробив 6 результативних передач у 34 матчах за «Ман Сіті» у всіх турнірах.