26 березня 2024 08:40

"Барса" шокована ціною на квитки для делегації, встановленої ПСЖ на матч ЛЧ – 600 євро за кожного співробітника та члена сім'ї

У "Барселоні" шоковані цінами на квитки, встановленими "ПСЖ" на матч ЛЧ.


Перша гра 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між клубами відбудеться 10 квітня у Парижі.

Як пише Diario Sport, у "Барселоні" здивовані цінами на квитки, які встановив "ПСЖ". Йдеться про квитки не для вболівальників, а для членів клубної делегації – їхній клуб може запросити понад ті, що за протоколом має отримати керівництво.

"Барселоні" потрібні додаткові квитки для членів сімей та співробітників клубу. ПСЖ вирішив, що кожен такий квиток коштуватиме 600 євро. Отримавши цю інформацію, у "Барсі" спочатку не повірили і були шоковані.

Водночас члени сімей та співробітники "ПСЖ", які володіють абонементами, зможуть прийти на стадіон без додаткових витрат. Ціни на квитки для делегації "Барселони" такі високі, бо багато власників абонементів прийдуть підтримати "ПСЖ". Відповідно, вільних місць буде замало.

Таким чином, «Барса» не має вибору. Клуб вважає майбутню гру з «ПСЖ» найважливішою у сезоні, тому делегація «Барси» у Парижі має бути порівняно великою. Каталонцям доведеться піти на витрати, щоб співробітники клубу та близькі до них люди змогли опинитися на стадіоні.