20 березня 2024 16:53

Алвес попросить 1 млн. євро на заставу у батька Неймара. Багато рахунків Дані заарештовано, деякі пішли в мінус через борги

Дані Алвес попросить грошей у батька Неймара, щоб вийти із в'язниці під заставу.

Сьогодні суд Барселони вирішив випустити екс-футболіста збірної Бразилії під заставу у розмірі 1 млн. євро до набуття чинності вироку.

За даними La Vanguardia, більшість банківських рахунків Алвеса заарештовано, а на деяких – негативний баланс через борги. Сім'я Дані робить все можливе, щоб знайти гроші на виплату застави у розмірі 1 млн. євро. Ймовірно, сім'я Алвеса знову звернеться до отця Неймара і попросить у нього в борг.

Раніше сім'я Неймара вже допомогла Алвесу виплатити жертві зґвалтування 150 тисяч євро компенсації, яка дозволила пом'якшити вирок.

Сім'я Алвеса та його адвокат Інес Гвардіола намагаються діяти якнайшвидше, щоб Дані зміг залишити в'язницю вже сьогодні, 20 березня.

Якщо Алвес все ж таки вдасться внести заставу, він вийде з в'язниці вперше за 14 місяців. Після цього він повинен буде здати обидва паспорти (бразильський та іспанський). Крім того, він має щотижня відзначатись у суді Барселони і не наближатися до місць, де часто буває потерпіла, ближче ніж на кілометр.