18 березня 2024 17:06

"Склад збірної України не складно спрогнозувати": Вацко назвав гравців, яких очікує побачити в матчі проти Боснії і Герцеговини

Журналіст та коментатор Віктор Вацко в програмі "Вацко Live" назвав склад збірної України, який він очікує побачити в матчі проти Боснії і Герцеговини.


"Склад збірної України не складно спрогнозувати і я не знаю, чи це плюс, чи мінус.


У воротах буде Трубін, який став основним у збірній чи Лунін, який набрав фантастичну форму і має постійну ігрову практику в "Реалі". Це буде актуальне питання для Реброва, хоча навіть більше для тренера воротарів Худжамова.


В обороні будуть Конопля і Миколенка на флангах, а в центрі Забарний і Матвієнко.


Я думаю, що в опорній зоні досвідчений Сидорчук замінить Степаненка. Тут є дилема Сидорчук чи Бражко, але на мій погляд, в матчах такої ваги і відповідальності -досвід має велике значення. Тому я роблю ставку на Сидорчука, але є ще тренувальний процес і Ребров буде дивитися по тренуванням.


Вище зіграють Зінченко і Судаков. Вони обидва забивали в двохсторонці. Кажуть, що Судаков дуже добре виглядає в Іспанії. Мене турбує готовність Зінченка після травми, але з табору збірної кажуть, що Олександр в порядку і готовий до матчу.


Далі вінгери. Якщо Циганков не готовий, то буде Зубков зправа. Мудрук зліва, тут все очевидно.


Вістря атаки. Тут може бути дилема у Реброва. Довбик був основний у збірній, але зараз в нього серія з 7-ми матчів без голів. Тут потрібна індивідуальна розмова Реброва із Артемом. З іншого боку, Яремчук переконав всіх у "Валенсії", в нього хороша преса, він постійно грає, забив 2 голи в останніх 5-ти поєдинках. Ребров цінує Яремчука за чорнову роботу, гру без м’яча, підігрування партнерам. Трошки інші опції Сікан і Ванат. Але основне питання Довбик чи Яремчук.


Нашу збірну в Європі вважають фаворитом, тому я б не виключав сюрпризи від Реброва. В перших матчах Реброва Циганков грав під нападником - це було цікаво. Мудрик цілком може дати цю опцію нашій збірній.


Ребров повинен визначити оптимальний склад, яким ми повинні обігрувати боснійців".