18 березня 2024 11:53
1

Журналіст назвав перевагу збірної України над Боснією та Герцеговиною

Журналіст Володимир Звєров розповів про стан справ у збірній України перед матчем з Боснією та Герцеговиною.


- Я не розраховував би на те, що Циганков зможе зіграти. Якщо він вийде, це буде якесь велике щастя. Хороша новина у тому, що наші легіонери збірної грають. Хтось грає неповні матчі, хтось зараз не у найкращій формі, але вони все одно грають. У цьому наша велика перевага. На відміну від боснійців, у нас футболісти виступають на найвищому рівні щотижня.

Послухав інтерв'ю, яке дають наші збірнии. Станом на вечір неділю вони говорили, що лише збираються вивчати збірну Боснії та Герцеговини. Команда готується в Іспанії, тому що підготовки в Боснії та Герцеговині не була б такою якісною. Умов, які пропонувалися збірній України, нас не влаштували.


Боснійцям на нас пофіг. Їхні офіційні представники сказали, що наші проблеми – це наші проблеми. Це жорстко, але це правда, як би ми не реагували на цю інформацію. Боснійці все зроблять заради результату.

Те, як збірна України туди полетить... У мене виникають сумніви щодо того, чи наші гравці будуть спокійно спати в готелі. Чи не будуть там під вікнами співати, кричати чи їздити якісь машини із сиренами. Нам важливо правильно підійти до матчу з погляду психології.

Нам теж має бути пофіг, у тому числі і на боснійців. А про беруші журналіст колись чув?