18 березня 2024 10:18

Інфантіно: "За те, що сталося в Туреччині, винні повинні бути притягнуті до відповідальності"


Президент Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Джанні Інфантіно прокоментував епізод із бійкою футболістів та фанатів у матчі турецької Суперліги між «Фенербахче» та «Трабзонспором».

«Насильство, свідком якого стали турецькі вболівальники після матчу Вищої ліги між «Трабзонспором» та «Фенербахче», абсолютно неприйнятне — на полі чи поза ним, йому немає місця у нашому спорті чи суспільстві. Я говорив це раніше і повторюю знову — у футболі всі без винятку гравці повинні бути в безпеці, щоб грати в гру, яка приносить таку радість стільки людей у всьому світі. Я закликаю відповідну владу забезпечити дотримання цього правила на всіх рівнях і притягнути винних у шокуючих подіях у Трабзоні до відповідальності за свої дії», — наводить слова Інфантіно прес-служба ФІФА у своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, після фінального свистка матчу 30-го туру Суперліги футболісти "Фенербахче" бурхливо святкували перемогу в центрі поля, що не сподобалося фанатам господарів, які масово вибігли на поле. Після цього розпочалася бійка, у якій брали участь гравці гостей.