17 березня 2024 22:15

Новини з табору збірної України: приїзд Довбика й Луніна та від’їзд гравців молодіжної команди

У неділю розташування національної збірної залишили гравці молодіжки, які допомагали головній команді країни впродовж трьох днів збору.


Уранці після сніданку Руслан Нещерет, Костянтин Вівчаренко, Олег Очеретько, Назар Волошин, Арсеній Батагов та Валентин Рубчинський виїхали до аеропорту Малаги, звідки вилетіли до Стамбула, а потім — до Антальї, де сьогодні збирається команда U-21.

Тим часом гравці національної збірної вранці провели відновлювальне тренування, оскільки вчора відбулася інтенсивна двостороння гра у високому темпі, тож вони отримали серйозне фізичне навантаження. Сьогодні ж у програмі роботи були велотренажери та вправи на відновлення м’язів і виведення з них молочної кислоти.

Ранкове заняття відвідало чимало укранців, які зараз мешкають на Півдні Іспанії, серед них було й багато дітей. За гарною традицією, збірники підійшли до вболівальників і кожному приділили увагу: автограф- та фотосесії викликали щире захоплення в наших фанів — ніхто не залишився без фото й підпису гравця чи головного тренера національної команди.

В обід до збірної приєдналися Артем Довбик та Андрій Лунін, які приїхали швидкісним потягом із Мадрида. Пізно ввечері прибудуть Михайло Мудрик та Богдан Михайліченко.

Завтра синьо-жовті продовжать підготовку в Марбельї.


Фото - УАФ