16 березня 2024 08:29
1

Команда з Чернівців претендуватиме на УПЛ: джерело порівняло фінансове становище клубу з бюджетом "Динамо"

Буковина, яка отримала нового власника в особі Володимира Дубинського, із наступного сезону стане серйозним гравцем на українському ринку.


Ведучий YouTube-каналу «Причал» Олександр Скляр розповів, що в Дубинського є серйозні амбіції, і він готовий багато витрачати.

«Зараз ось такий вам невеличкий інсайд: Буковина, яка з наступного сезону буде 100% претендувати на УПЛ, там у Дубинського є розуміння, що в клуб у Прем'єр-лізі потрібно буде вкладати близько 15 мільйонів євро на рік».

Блогер порівняв майбутній бюджет Буковини з аналогічними показниками провідних клубів УПЛ.

«Це більше, ніж у Полісся, яке в принципі рухається до 15. І ось Буковина приблизно буде така сама, не знаю наскільки швидко, але думаю достатньо швидко. У Динамо близько 20 млн. Але ж ви розумієте, де 15, там і 20».

Він також підкреслив, що збільшувати бюджет планують й ще ряд клубів.

«ЛНЗ буде додавати у бюджеті, Металіст 1925 буде додавати. Карпати зайдуть з грошима. Буде весело, дуже весело», – сказав Скляр.

Зазначимо, що Буковина посіла шосту сходинку в групі А Першої ліги, набравши 21 очко у 18 матчах. Навесні команда боротиметься в групі вибування і в УПЛ теоретично зможе зіграти лише у сезоні 2025/26;.
Не кажи гоп...