15 березня 2024 18:35

Агент півзахисника "Шахтаря" Педрінью: "Якщо війна в Україні продовжиться, думаю, ми оберемо ще один варіант із орендою"

На початку лютого "Шахтар" продовжив контракт із 25-річним вінгером Педріньо, який зараз грає в оренді в "Атлетіко Мінейро". У донецькому клубі заявили, що розраховують на те, що футболіст повернеться в Україну влітку.


Втім, поки що говорити про те, що бразилець точно повернеться до України передчасно. Як заявив агент футболіста Вілл Дантас, Педріньо цікавиться неназваний клуб із Сан-Паулу, а головна причина, чому гравець не поспішає повертатися – війна, яка триває в країні.


"Сьогодні зателефонував тренер топ-команди з Сан-Паулу. Я не можу сказати, хто це був, але для мене і для Педріньо було великою честю отримати цей дзвінок, бо це визнання. Все відкрито, бо Педріньо має повернутися до "Шахтаря" у липневе вікно.


Проте все залежатиме від того, що на той час станеться в Україні. Якщо війна продовжиться, я думаю, ми виберемо ще один варіант із орендою. Але нам потрібно сісти та поговорити", – заявив Дантас.


Фото - ФК «Шахтар»