15 березня 2024 10:23

Президент футбольної спілки Боснії та Герцеговини: "Україна входить до топ-10 збірних Європи, але, безумовно, шанс є"

Президент футбольного союзу Боснії і Герцеговини Віко Зелькович висловився стосовно майбутнього поєдинку проти національної збірної України.


У четвер, 21 березня, збірна України в рамках півфіналу плей-оф кваліфікації Євро-2024 на виїзді зіграє з Боснією і Герцеговиною. Початок матчу о 21:45 за Києвом.


Президент футбольного союзу Боснії і Герцеговини Віко Зелькович оцінив шанси його команди обіграти підопічних Сергія Реброва


«Україна входить до десятки найкращих збірних Європи, якщо дивитися на гравців. Але шанс, безумовно, є. Тим більше, що грається один матч».


Зелькович нагадав, що збірна Боснії і Герцеговини ще жодного разу не виходила на Євро.


«Ми входимо в цю гру позитивно і з надією на хороший результат. Річ у тім, що Боснія і Герцеговина жодного разу у своїй історії не була на чемпіонаті Європи. Навіть те покоління, яке було на ЧС-2014, не змогло кваліфікуватися на Євро».


Водночас президент футбольного союзу переконує, що попри всі проблеми навколо збірної команда матиме підтримку.


«Це не виправдання наперед, ми постараємося виграти цю гру. Якщо ми виграємо цю гру, буде ще одна.


Ми вийдемо з холодною головою і не дамо, щоб деякі речі, які вже почали відбуватися, негативно вплинули на нас. Гравці отримають всю підтримку, незважаючи ні на що», – наводить слова Зельковича Meridian Sport BiH.