14 березня 2024 23:15
1

У Росії заявляють про "важкі бої" в Бєлгородській області. На місце нібито виїхав губернатор

Російські Telegram-канали повідомляють про тяжкі бої в селі Козинка Бєлгородської області РФ. Там нібито висадився вертолітний десант.


Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Медузу.


Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що виїхав у Козинку, щоб "побачити все на власні очі".

Медуза із посиланням на Z-канали повідомила, що в районі Козинки нібито намагалися прорвати російсько-український кордон.

"Стверджується, що там висадився вертолітний десант і йдуть важкі бої. Жодних відеозаписів, які підтверджують ці заяви, немає. Що насправді відбувається у селі, невідомо", - йдеться у повідомленні.

Раніше сьогодні бійці російських добровольчих формувань, які прорвали кордон із РФ, оголосили про створення гуманітарного коридору для цивільних осіб і військових РФ з 21:00 до 7:00 15 березня.

"Після цього ми розпочинаємо масовану атаку по путінських військових..." - повідомили в "Російському добровольчому корпусі".
В 2023 году в России было зарегистрировано 2,17 млн мужчин с инвалидностью в возрасте от 31 года до 59 лет — это рекордный показатель за восемь лет.

В 2022 году в России было 1,67 млн мужчин с инвалидностью в этой возрастной категории, таким образом, рост за год составил 30% — 507 тысяч человек.