14 березня 2024 18:05

Матч Боснія і Герцеговина - Україна 21 березня покажуть MEGOGO та "Суспільне". Гру коментуватимуть Сергій Лук’яненко та Роберто Моралес

Вже 21 березня о 21:45 на збірну України чекає відповідальне протистояння з командою Боснії і Герцеговини в межах півфіналу плей-оф відбору на ЧЄ з футболу 2024.


Збірна України вже знайома з боснійцями за матчами кваліфікаційного раунду Чемпіонату Світу, де перше протистояння завершилось внічию 1:1, а друге – перемогою України з рахунком 2:0.

За підсумками групового етапу наша збірна стала третьою в групі C, пропустивши вперед Англію та Італію, у боснійців гірший результат – вони завершили на пʼятому місці виступ в групі J, позаду Португалії, Словаччини, Люксембургу та Ісландії. Переможець цього протистояння вийде у фінал шляху В, де на нього чекатиме переможець пари Ізраїль – Ісландія.

MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).

Початок передматчевої студії на MEGOGO вже о 20:20. Матч на обидвох платформах коментуватимуть Сергій Лук’яненко і Роберто Моралес, коментатор MEGOGO та військовослужбовець Збройних Сил України.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.

Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.