14 березня 2024 13:54

"Чорноморець" – про Касьяненка, який не повернувся в Україну: "Керівництво ініціювало процес анулювання тренерської ліцензії"

«Чорноморець» опублікував офіційну заяву з приводу інформації про те, що тренер з фізпідготовки Ігор Касьяненко не повернувся в Україну після зборів у Туреччині.


«Футбольний клуб «Чорноморець» інформує спортивну спільноту та вболівальників щодо події, яка мала місце під час повернення команди додому з Туреччини. Один з представників клубу, що весь час провів з ФК на зборах, брав повноцінну участь в підготовчому процесі, не зʼявився в аеропорту міста Анталья, коли команда відлітала в аеропорт міста Кишинів. Йдеться про тренера з фізпідготовки Ігоря Касьяненка. Квиток на нього був придбаний, але в літаку на момент відправлення його не виявилося.


Міністерство молоді і спорту України про цей випадок проінформовано. До відома відповідальній структурі доведені всі подробиці. Керівництво ФК «Чорноморець» засуджує такий вчинок свого вже колишнього представника. Але вплинути на таке рішення можливості немає, хоча спроба адекватного діалогу з боку клубу була – у відповідь зіткнулися з непорядністю людини.


Проте клуб може вплинути на подальшу кар‘єру втікача. Керівництво ФК «Чорноморець» ініціювало процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії. Той, хто обманув клуб, свого безпосереднього керівника, головного тренера команди (Касьяненко прийшов в «Чорноморець» на початку 2022 року) не має права залишатися у футболі. Ті, хто взяв Касьяненка на роботу, мають знати про його хист до зради», – йдеться у повідомленні.