14 березня 2024 12:03

Михайло СПІВАКОВСЬКИЙ: "Герреро підтримав загальний напрямок більшості колективу "Зорі" – показав таким чином, що він з командою"

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський надав оновлену інформацію щодо ситуації у «Зорі», зокрема також про відсутність легіонера Едуардо Герреро у матчі з «Динамо».

«З того, що я знаю, то Герреро підтримав цей загальний напрямок більшості колективу. Тобто він показав таким чином, що він з командою.


За моїми джерелами, сума боргу – це 600-700 тисяч. Принаймні.


За моєю інформацією, гравці за три дні між матчем з «Минаєм» та «Динамо» пропонували свої методи вирішення питання. Я чув про наступні:


1. оплата частинами;


2. президент клубу пише нотаріально завірену розписку, що він віддасть ці гроші;


3. щоб Євген Геллер вийшов у пресу і сказав: «Я віддам ці гроші».

Ігор Гузь (начальник команди «Зорі» – прим.) розповів, що ультиматум був після матчу з «Минаєм» у роздягальні. Після цього наступного дня команда приїхала на тренування – наскільки я знаю, було питання «Ви будете грати проти «Динамо» чи ні?». Команда сказала: «Все як було, віддають гроші – будемо грати». За моєю інформацією, головний тренер Юрій Коваль просто сказав так: «Ми тоді тренуватися не будемо. Я не вмію тренувати людей, які не хочуть грати».

Наступного дня вони знов приїхали на базу. Цитую Ігоря Гузя: «Гравцям було запропоновано у письмовій формі пояснити причину відмови від участі у матчі з «Динамо». Футболісти відмовилися і послалися на те, що будуть грати». Ну а далі ми розуміємо, що 14+1 на поле не вийшло», – сказав Співаковський.