14 березня 2024 11:45

"Буде важко дивитися сам матч": колишній капітан "Динамо" розповів, що очікувати вболівальникам від матчу Боснія і Герцеговина - Україна

Півзахисник збірної України Сергій Сидорчук розповів, що очікувати вболівальникам від поєдинку України проти Боснії і Герцеговини.


– Що ви знаєте про збірну Боснії і Герцеговини? І яка ваша думка про неї?


– Це команда в якої дуже багато легіонерів. Це дуже специфічна команда. Я подивився, що вони зайняли 5-те місце у відборі на Євро, вони там багато пропускали і програвали. Але я пам’ятаю, коли ми грали з ними 3 роки тому і їхній стадіон. Для них це буде наче фіналу Кубку і ментальність боснійців дуже важлива для них складова. Тому буде важко. Буде важко не індивідуально проти футболістів, а буде важко дивитися сам матч.


– Саво Мілошевич в одному з останніх інтерв’ю сказав, що вони знають про проблеми України, але це проблеми України, а не їхні. І ви знаєте, що в заявці збірної Боснії і Герцеговини є гравці з країни 404. Я не можу не запитати, для вас і ваших партнерів це буде додатковим подразником чи на такій стадії їх вже не може бути впринципі?


– Я думаю, що для нас найголовніше, не дивитися хто і що там каже, а найголовніше, що для когось це може бути останнє Євро і ця мета найголовніша. А думати, що там Мілошевич щось каже, яне думаю, що на цьому треба робити такий акцент.