13 березня 2024 23:47

ЗМІ: Тренер з фізпідготовки "Чорноморця" не повернувся зі зборів і втік за кордон

Схоже, що приклад двох колишніх представників жіночого футбольного клубу «Кривбас», SMM-спеціаліста Романа Лопатіна та фотографа Романа Медведєва, які не повернулись в Україну після матчів Ліги чемпіонів у Швеції, став орієнтиром для ще однієї футбольної людини.

Як стало відомо Sport.ua, мова йде про тренера з фізпідготовки одеського «Чорноморця» Ігора Касьяненка, який увійшов до тренерського штабу Романа Григорчука на самісінькому початку 2022 року.


Провівши в Одесі рівно два роки, на початку січня він разом з командою «моряків» вирушив на тренувальний збір до Туреччини, звідки не став повертатися на Батьківщину.


За неофіційною інформацією, свою роботу у «Чорноморці» Касьяненко припинив заради подальшої втечі за океан. На відміну від решти членів одеської команди, які не нехтували виданим Міністерством молоді та спорту дозволу на виїзд за кордон під час військового стану в Україні, уродженець Луганська вирушив до США. У цій країні втікач має наміри «кинути якір» разом із своєю сім’єю у тепленькому Майямі. Однак поки що Ігор Касьяненко кинув тінь на одеський клуб, де впродовж двох років користувався довірою колег.


У справі його втечі з України триває розслідування. У ФК «Чорноморець» утримуються від будь-яких коментарів щодо вищезгаданої ситуації і закінчення перевірки даного факта.