13 березня 2024 17:23

Екс-форвард "Динамо" є одним із кращих бомбардирів європейського чемпіонату: відома ціна гравця

Ілля Шкурін – один із найкращих бомбардирів Екстракляси цього сезону. Яцек Клімек, президент Сталі Мелець, назвав суму, яку він розраховує отримати за колишнього форварда київського Динамо.


Ілля Шкурін перейшов до Сталі влітку минулого року. Його набуття стало поштовхом до розвитку. Білорусь відіграв важливу роль у тому, щоб команда не переживала за своє існування в Екстраклясі.


Цього сезону Шкурін забив уже дванадцять м'ячів. У лізі краще за нього в цьому плані тільки Ерік Експозито, на рахунку якого на два голи більше.


Результативність 24-річного футболіста, напевно, привернула увагу багатьох клубів. Тому цілком закономірне питання, як довго білорус пробуде у Сталі Мелець. Президент клубу натякнув, за яку суму клуб міг би продати свого найкращого бомбардира.


«Я знаю, що гвинтівка може заклинити і ви будете сміятися, але на сьогоднішній день ми могли б сісти за стіл переговорів, якби з'явилася пропозиція 2,5 мільйона євро», – сказав Яцек Клімек у коментарі Kanał Sportowy.


Сталь перебуває у досить сприятливій ситуації. Контракт Шкуріна розрахований до кінця червня 2025 року. У ньому є опція продовження договору ще на один сезон.


Шкурін виступав за київське Динамо у сезоні 2021/22 на правах оренди, білоруса запросили до Києва із московського ЦСКА.


За біло-синіх форвард провів 11 матчів: п'ять результативних передач.