12 березня 2024 00:00

Вийшов і забив за 5 хвилин: гол Мудрика допоміг "Челсі" здобути перемогу над "Ньюкаслом"

Фото - ua.depositphotos.com


Сьогодні, 11 березня, на «Стемфорд Брідж» пройшов матч 28-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому Челсі зіграв проти Ньюкасла. Гра завершилася з рахунком 3:2
Гості намагалися частіше контролювати м’яч, але господарі поля діяли активніше та частіше пробивали по воротам суперника.

Один з таких ударів на шостій хвилині гри втілився у гол. Палмер пробивав у бік воріт Ньюкасла, а Джексон елегантно підправив м’яч п’ятою та записав до свого активу гол.

Але гості зуміли відігратися ще в першому таймі. Ісак технічно обробив м’яч, а потім з філігранною точністю скорегував його у самісінький кут воріт лондонців.

Свій гол у сьогоднішньому матчі Палмер все ж забив. На 58-й хвилині хавбеку Челсі вдалося пробити точно та результативно.

Відзначимо, що на 71-й хвилині на полі з’явився Михайло Мудрик. Українець замінив Стерлінга. Нашому співвітчизнику вистачило п’ять хвилин, щоб забити гол.


Майже одразу гості зуміли скоротити відставання у рахунку – неймовірно потужним ударом пробити Петровіча вдалося Мерфі.

Фінальний свисток зафіксував тріумф Челсі у грі з Ньюкаслом з рахунком 3:2.

АПЛ, 28-й тур

Челсі – Ньюкасл – 3:2

Голи: Джексон, 6, Палмер, 58, Мудрик, 76 – Ісак, 43, Мерфі, 90

Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 27 матчів у всіх офіційних турнірах, забив шість голів та віддав три результативні передачі.