11 березня 2024 18:20
1

Журналіст: "Чи оголошували гравці "Зорі" про бойкот матчу з "Динамо"? Наскільки я розумію, такого не було"

Журналіст Ігор Циганик прокоментував інформацію зі ЗМІ про можливий бойкот «Зорею» матчу з «Динамо».


«Зоря» готується до матчу з «Динамо». У них достатньо складні стосунки зараз із «Динамо». Минулого року луганський клуб орендував дитячу академію «Динамо» і там весь час проживав, а потім обіграли киян і обійшли. Перед початком цього сезону «Динамо» відмовило у продовженні оренди. Але вони взяли кілька футболістів у оренду в «Динамо», хоча вони завтра зіграти не зможуть.


У чому проблема? Борги у «Зорі» є, і борги достатньо серйозні. Тобто, наскільки я розумію, не отримали ще преміальні за деякі матчі минулого сезону досвідчені футболісти. Саме вони вимагають, щоб з ними якомога швидше розрахувалися, тому що десь в них є внутрішня підозра, що з ними взагалі можуть не розрахуватися. Ці розмови постійно існують. У «Зорі» також були борги щодо зарплатні.


Зараз Геллер поставив завдання спробувати поборотися за єврокубки, набирати очки і дотягнутися хоча б до старту в єврокубках, а далі – вже як буде. Команда без призових від єврокубків почуває себе дуже некомфортно. Все-таки, як би там не було, 3 млн, а інколи й більше, – з цього жила «Зоря». Зараз команда внизу турнірною таблиці, і є певні проблеми з фінансуванням.


Звичайно, розмови є. Але чи було оголошено про бойкот матчу з «Динамо»? Наскільки я розумію, такого не було. Але постійно вимагають. Цілком не виключено, що така ситуація в «Зорі» може статися, що в певний момент вони скажуть: «Поки ви не заплатите, то ми на футбольне поле не вийдемо». Але до завтрашнього поєдинку вже готується. Без орендованих буде складно, але подивимося», – сказав Циганик.

Оце нагородив! Якийсь потік свідомості...