11 березня 2024 17:35

"Динамо" - "Зоря": бомбардирські розклади

У вівторок, 12 березня, у Києві відбудеться матч 21-го туру VBET Ліги, у якому «Динамо» зустрінеться з «Зорею».


Напередодні чергової зустрічі команд погляньмо на розклад щодо футболістів нинішніх складів, які відзначалися в очних протистояннях або забивали у ворота суперника, виступаючи за інші колективи.

«Спеціалістом» по «Зорі» у складі киян є Віталій Буяльський, який відзначався у воротах луганського клубу 6 разів. Свій перший м’яч у ворота «Зорі» Буяльський забив 1 жовтня 2017 року у шаленому матчі, який завершився нічиєю 4:4.

П’ять раз у воротах «Зорі» відзначався Андрій Ярмоленко. Причому перший з цих голів Андрія датований далеким сезоном 2009/2010. Андрій відзначився дублем у матчі, що відбувся 3 квітня 2010 року на стадіоні «Авангард» у Луганську. Ворота «Динамо» у тій грі захищав нинішній тренер команди Олександр Шовковський, а у нападі грав нинішній президент УАФ Андрій Шевченко. Зустріч завершилася перемогою киян з рахунком 2:0.

Двічі у воротах «Зорі» відзначався Микола Шапаренко, ще по м’ячу в активі Олександра Сироти та Владислава Ваната.

Голи діючих гравців «Динамо» у ворота «Зорі»

6 – Буяльський

5 – Ярмоленко

2 – Шапаренко

1 – Ванат, Сирота

З нинішнього складу «Зорі» у ворота «Динамо» забивали півзахисник Дмитро Мишньов та панамський форвард Герреро.

Мишньов також забивав у ворота киян, виступаючи за «Маріуполь». Також у воротах «Динамо» відзначався Денис Антюх, який перебрався до «Зорі» саме з нашого клубу. У сезоні 2020/2021 він забив гол киянам, граючи за «Колос», причому це був єдиний його гол у тому сезоні Прем’єр-Ліги.

У складі «Зорі» у воротах «Динамо» відзначалися нинішні гравці «біло-синіх» Володимир Бражко та Олександр Караваєв.

Голи діючих гравців «Зорі» у ворота «Динамо»

1 – Герреро, Мишньов