11 березня 2024 15:43

Кирило ОСИПЕНКО: "Хочеться забивати та відзначатись гольовими передачами. Завдяки роботі тренерів у мене це виходить"

Хавбек "Динамо" U-19 Кирило Осипенко прокоментував перемогу над "Зорею".

- Гра була дуже тяжкою. Вперше грали на синтетичному полі. Звикли грати на натуральному газоні. Тому було трохи важкувато. Слава Богу, що забили гол та довели матч до перемоги. Це найголовніше.


- Чекали, що "Зоря" чинитиме такий опір?


- Чекали. "Зоря" - гарна команда з добрими гравцями. Але я не сказав би, що вони чинили опір. Ми більше домінували і маємо забивати більше, ніж один м'яч.

– У вас було багато моментів.


– Десь підвела реалізація, десь не вистачило концентрації. Але добре, що створювали моменти. Могли грати взагалі без них

- Розкажи про свій гол.


– Добре розіграли. Потрібна була швидкість на флангах, бо через центр було тяжко пройти. Там було багато футболістів. Гусєв прострілив з правого флангу між захисником та воротарем, до мене дійшов м'яч і я забив у порожні ворота.

- Кінцівка вийшла нервовою. Було багато емоцiй.


- Рахунок 1:0 - дуже слизький. Треба було тримати його до кінця. Звісно, треба забивати більше, але сьогодні забили один гол. Добре, що виграли. Потрібно не нервувати наприкінці матчу.

– Зараз буде перерва на матчі збірних. Які плани?


– У нас будуть вихідні. Відновлюватимемося і з новими силами підходитимемо до тренувань. Ті, хто не викликаний до збірної, залишаються у Києві. Буде три вихідні. А потім знову починаємо працювати.

- Цього року ти став діяти агресивніше і почав більше забивати. Це твоє бажання чи встановлення тренера?


- У мене завжди було таке бажання. Ще у першому колі. Але якось не виходило. Зараз більше хочеться забивати та відзначатись гольовими передачами. Для мене як для атакуючого півзахисника це важливо. Намагаюся виконувати те, що каже тренер. Завдяки роботі штабу це у мене виходить. Як вони кажуть, то я й роблю. Як результат – я зараз забиваю.