11 березня 2024 11:19

Збірна України визначилась із планом підготовки до вирішального матчу плей-офф відбору до Євро-2024

Національна команда України розпочне підготовку до півфіналу плей-оф відбору Євро-2024 в іспанській Марбельї.


Туди гравці українських клубів, викликані до табору збірної, прибудуть по обіді 14 березня. На Півдні Іспанії синьо-жовті готуватимуться до 19-го числа — на полях футбольного центру «Банус». Легіонери приєднуватимуться до команди впродовж тижня, після ігор за свої клуби.


19 березня національна команда повним складом вилетить до Сараєва, де й розміститься за два дні до гри плей-оф. Передматчеве тренування збірна України проведе на арені матчу — стадіоні «Біліно Поле» в місті Зениця, що за 70 км від столиці Боснії і Герцеговини (45 хвилин їзди автобусом).


21 березня о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом) розпочнеться півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна.


22 березня синьо-жовті візьмуть курс із Сараєва на польську Познань. Упродовж трьох днів (22—24 березня) українці готуватимуться до другої березневої гри в містечку Опалениця біля Познані.


25 березня збірна України переїде під Вроцлав — до вже знайомої Тшебниці, де команда проводила збір у вересні минулого року, перед матчем відбору Євро-2024 з Англією. Цього ж дня підопічні Сергія Реброва проведуть офіційне тренування на полі стадіону «Тарчинський Арена Вроцлав».


На 21:45 за Києвом 26 березня призначено початок заключного поєдинку березневого збору національної команди України.