10 березня 2024 15:32
1

"Більшість втомилася від цього конфлікту". Мостовий розповів, як зараз у Росії ставляться до війни в Україні

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній футболіст збірної Росії Олександр Мостовий дав велике інтерв'ю іспанській пресі, де торкнувся й тем війни в Україні. Учасник двох чемпіонатів Європи та світової першості-94 зізнався, що якщо порівнювати ситуацію після 24 лютого 2022 року і зараз, то до 2024 року більшість росіян "втомилися від конфлікту".


"У Москві це помітно трохи менше, тому що це величезне місто, яке створює свій космос, але виїжджаючи трохи далі за столицю, бачиш, що люди не такі щасливі, як раніше. Що відчувають городяни на вулиці? Більшість втомилася від цього конфлікту. Вони хочуть жити спокійно та без проблем", - цитує Мостового As.com.

Водночас 55-річний ексфутболіст "Сельти" погодився із твердженням, що зараз у РФ не можна вільно висловлювати свою думку

"Потрібно бути дуже обережним із тим, що говориш", - підсумував Олександр.


Мостовий після завершення кар'єри довгий час жив в Іспанії у власному будинку на околицях Малаги, зовсім поруч із популярним у росіян курортом Марбелья.

"Коли діти виросли я повернувся до Росії, бо гроші потихеньку закінчувалися, а мені треба було працювати. Там живуть у розкоші, це правда, але я вже не заробляю так, як колись був футболістом і приїхав на батьківщину. У Москві у мене немає стабільної роботи. Якийсь час я був телекоментатором, але у мене закінчився контракт і тепер я беру участь у різних видах співпраці, але без чіткого графіка чи певного завдання", - зазначив колишній футболіст.
Конфликты на кухне, пидор ты двуличный