9 березня 2024 21:42

Українське дербі в Англії: "Арсенал" Зінченка обіграв "Брентфорд" Ярмолюка та очолив турнірну таблицю АПЛ

У матчі 28-го туру Англійської Прем'єр-ліги Арсенал Олександра Зінченка приймав Брентфорд Єгора Ярмолюка. Поєдинок закінчився перемогою господарів із рахунком 2:1.


Захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко разом із хавбеком Брентфорда Єгором Ярмолюком залишилися на лаві для запасних на матч чемпіонату Англії між своїми командами.


В перші 20 хвилин господарі володіли ініціативою і логічно повели в рахунку. Бен Вайт виконав ідеальний простріл у штрафний майданчик. Деклан Райс (Арсенал) відгукнувся на нього та з району одинадцятиметрової позначки головою спрямував м'яч під ліву стійку.


Однак Брентфорд зумів відігратися, забивши гол перед перервою. Вісса підхопив м'яч після грубої помилки, якої припустився воротар Аарон Ремсдейл та з меж штрафного майданчика відправив м'яч у сітку.


У другому таймі Арсенал та Брентфорд обмінювалися небезпечними моментами біля воріт один одного, проте ніхто не міг забити. Відзначимо, що на полі одночасно з'явилися Зінченко та Ярмолюк на 79-й хвилині.


Однак в кінцівці гри «каноніри» вирвали перемогу завдяки голу Хаверца. Він увірвався у штрафний майданчик та замкнув подачу, яку виконав Бен Вайт, дивовижним ударом із близької відстані спрямувавши м'яч у праву дев'ятку.


Більше команди не забивали і фінальний свисток зафіксував перемогу Арсеналу із рахунком 2:1.


Англійська Прем'єр-ліга, 28-й тур


Арсенал – Брентфорд – 2:1

Голи: Райс, 19, Хаверц, 86 – Вісса, 45+4