8 березня 2024 18:08

Клопп про "МанСіті": "Гвардіола – найкращий тренер у світі. Холанд – найкраща дев'ятка. Де Брюйне увійде в історію"

Юрген Клопп висловився про суперечку Трента з Холандом та Діашем.


Захисник "Ліверпуля" Трент-Александр Арнольд заявив: "Сіті" - машина, створена для перемог. Трофеї "Ліверпуля" означатимуть більше для нас через фінансову ситуацію в клубах».

Нападник «Сіті» Ерлінг Холанд відповів: "Я тут рік і виграв требл. Це приємне відчуття. Не думаю, що воно йому знайоме".

Рубен Діаш також прокоментував слова Трента: "Наша велич у тому, що ці коментарі не вплинуть на нас. Ми знаємо, що зробили і що вибороли".

"Кілька людей говорили зі мною і сказали, що я маю прокоментувати [сміється].

Я знаю, як треба говорити у цьому клубі, що ти поважаєш суперника. Пеп Гвардіола – найкращий тренер у світі, і в мене дуже хороше життя, хоч я зовсім не близький до цього!

Вони мають неймовірні гравці, мають кращу дев'ятку [Ерлінг Холанд], яка забиває, коли хоче. Кевін де Брюйне увійде в історію, його порівнюватимуть зі Стівеном Джеррардом.

Філ Фоден – найкращий англійський гравець на даний момент, і Трент це поважає. Але він народився у Ліверпулі та грав за всі молодіжні команди. Один із наших гасел: "Це означає більше", і для нас більше означає те, що відбувається тут.

Коли ми почуваємось так, чому б нам не дозволити собі сказати це. Мене це не цікавить, просто Трент так відчуває, і я не маю проблем із цим, і я впевнений, що він теж виявив повагу", – сказав тренер «Ліверпуля».