6 березня 2024 11:40

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Поки "Динамо" грає невпевнено. Другий тайм із "Чорноморцем" був ні про що"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Верес» – «Динамо» Київ.

Рівень УПЛ зараз не вражає, на жаль. Чемпіонат дуже сильно «просів», з’явилась конкуренція та непередбачуваність у деяких матчах.


Саме за матчами «Динамо» Київ я стежу зараз в УПЛ. У команді триває становлення нової команди, ігровий стиль особливо не змінився, але почало грати більше власної молоді. Поки складно грає «Динамо», невпевнено. Так, суперники киян також не виблискують. Бачив поєдинки «Біло-синіх» проти «Металіста 1925» (4:2) і «Чорноморця» (1:0) – важкувато далися перемоги, знову ж таки, особливо з одеситами другий тайм був ні про що.


«Верес» два матчі програв після перерви. Не думаю, що у них повинні бути шанси проти киян. Чемпіонська гонка в УПЛ триває – все вирішать очні зустрічі «Динамо» проти «Шахтаря» та інших претендентів.

Важко передбачити хід зустрічі проти «Вереса», але думаю, що «Динамо» виграє переконливо у 2-3 м’ячі. Часу на відновлення у всіх вдосталь, у єврокубках ніхто з українських команд вже не грає, це пригнічує мене і розчаровує. Але в країні війна, тому маємо радіти, що можемо проводити матчі власного чемпіонату.