5 березня 2024 10:05

"Челсі" не має наміру звільняти Почеттіно до кінця сезону. Де Дзербі та Аморім – кандидати на випадок відставки

«Челсі» вибрав кращих кандидатів на випадок відставки Маурісіо Почеттіно.


Як пише The Guardian, керівництво лондонського клубу хоче ухвалити рішення про майбутнє 52-річного фахівця після закінчення сезону.

Незважаючи на це, "Челсі" вже обрав потенційних кандидатів на посаду тренера. Це Рубен Аморім із «Спортінга» та Роберто Де Дзербі із «Брайтона». Обидва фахівці цікаві «Ліверпулю», який шукає тренера після рішення Юргена Клоппа про звільнення. Також на випадок відставки Еріка тен Хага "Манчестер Юнайтед" цікавиться Де Дзербі.

Ключові фігури в керівництві, як і раніше, підтримують Почеттіно. Незважаючи на нестабільні результати та виступи, у клубі вважають, що під керівництвом аргентинця команда йде у вірному напрямку. Почеттіно не втратив роздягальню. До уваги беруть і той факт, що він весь сезон бореться із травмами важливих гравців.

Тиск на Почеттіно зріс після поразки у фіналі Кубка ліги від Ліверпуля, який грав без багатьох гравців основи через травми. Майбутнє Маурісіо, ймовірно, залежатиме від того, чи вдасться «Челсі» потрапити до єврокубків за підсумками сезону.

Співвласники клубу на чолі з Тоддом Боулі не хочуть поспішати з ухваленням рішення про відставку. Вони мають намір підтримувати стабільність після того, як змінили чотирьох тренерів. Альтернативних кандидатів вивчають у разі такого рішення.

"Челсі" займає 11-е місце в таблиці АПЛ. 11 березня команда зіграє із «Ньюкаслом».