5 березня 2024 09:34

"Це перевага". Тренер збірної Боснії повідомив про повернення гравця, який забивав у ворота України

Фото - ua.depositphotos.com


У вівторок, 5 березня, головний тренер збірної Боснії та Герцеговини Саво Мілошевич оголосить список гравців національної команди на майбутній матч відбору плей-офф на Євро-2024 з Україною.


Саво Мілошевич в інтерв'ю Klix повідомив, що сюрпризів у заявці збірної Боснії та Герцеговини буде не так багато. Фахівець заявив про повернення в команду захисника Анела Ахмедходжича, який свій єдиний м'яч за збірну забив у ворота України на матчі відбору на чемпіонат світу-2022.

«Не думаю, що буде багато сюрпризів, можливо, кілька. Ахмедходжич повертається і це дуже важливо. Я дуже щасливий і задоволений тим, що це вдалося. Це людина, яка має бути тут багато років», – сказав Мілошевич.

Мілошевич наголосив, що чотирьох днів зборів недостатньо, щоби щось кардинально змінити, але важливо, щоб тактичні ідеї були реалізовані на тренуваннях.

Він уже ознайомив збірну із планом гри, залишилося використати психологічний момент, враховуючи, що наші гравці максимально мотивовані.

Тренер команди вважає, що авторитет не повинен будуватись методами диктатора, і що досі він намагався завоювати довіру гравців.

«Домашнє поле – це перевага, і є речі, які ми використовуватимемо як перевагу. Я не можу розкривати деталі, але, безумовно, важливо, що ми можемо розраховувати на кількох досвідчених гравців. Нам потрібна не ейфорія, а спокій, і всі мають почати вірити у цю команду», – додав Мілошевич.

Матч 1/2 фіналу плей-офф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня та розпочнеться о 21:45 за київським часом.
У разі перемоги команда Реброва зіграє у фінальному поєдинку за вихід на чемпіонат Європи із переможцем пари Ізраїль – Ісландія.