4 березня 2024 22:35
1

У штабі збірної України здивовані опублікованим Мінмолодьспорту списком гравців - за багатьма позиціями він не відповідає дійсності

Сьогодні Міністерство молоді та спорту України опублікувало склад делегації збірної України на матч плей-оф за вихід на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.


У наказі вказано, що це список делегації, який відправиться з Марбельї, де відбудеться тренувальний збір команди, до Зениці 19 березня. Також став відомий резервний список збірників.


Хай там як, як повідомляє представник штабу збірної України, який побажав залишитись неназваним, у національній команді здивовані опублікованим Мінмолодьспорту списком гравців, які вирушать до Боснії, адже за багатьма позиціями він не відповідає дійсності.


Наприклад, півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко та динамівець Віталій Буяльський, який перебуває у резервному переліку, на сьогодні є трамованими. При цьому характер ушкоджень обох гравців повністю виключає участь футболістів у березневих поєдинках збірної України.


Справжній список, як очікується, буде оприлюднено за тиждень.

Це напевно найменший пройоб команди молодих "потужних" менеджерів з 19-го року. Згадуючі класіка... Що трапилось з півднем: "Проєбалі".