4 березня 2024 16:50
1

"Не здивуюся, якщо на нього зверне увагу тренерський штаб збірної України". Вацко оцінив прогрес вінгера "Динамо"

Коментатор Віктор Вацко висловився про прогрес вінгера «Динамо» Владислава Кабаєва.


«За Шовковського, я вважаю, що той же Кабаєв розкривається по-новому. Я бачу зараз ці два матчі того праймового Кабаєва часу «Зорі», який грає сміливо, впевнено, розкуто. У нього мізків, інтелекту та нестандартності рішень вистачає, а от психологія накульгувала. Він зараз про це навіть в інтерв’ю говорив, про нюанси стосунків з Луческу.


Я багато критикував Владислава раніше. Але зараз треба визнавати, що Кабаєв дуже додав. Швидкість і техніка нікуди не поділись, але з’явилися легкість, впевненість, сміливість і розкутість в діях. Він не боїться ризикувати в прийнятті рішень, він перестав боятися грати на загострення. У Кабаваєа за 2 матчі 12 спроб дриблінгу, 10 з яких успішні. Він забив «Металісту 1925»,фактично створив єдиний гол у ворота «Чорноморця». Із «Чорноморцем» у нього взагалі 98 точних передач. Я не пам’ятаю такої пасової ефективності він вінгера в чемпіонаті України, який відіграв повний матч.


Я вам скажу, що якщо Кабаєв продовжить в такому ж ключі, то я не знаю як ви, але я точно не здивуюся, якщо на нього зверне увагу тренерський штаб збірної України. У нас же в збірній з правими вінгерами порядок з точки зору вибору, навіть з урахуванням травми Ярмоленка – є Циганков, є Зубков, є Гуцуляк. А ліворуч правоногих вінгерів – Мудрик і все. Які ще альтернативи? Я впевнений, що Кабаєва штаб Реброва повинен розглядати, особливо в такій формі, особливо, якщо він продовжить демонструвати такий футбол», – сказав Вацко.

согласен парень добавляет в игре..интереснее стал играть..и разнообразно..видно что класс у парня есть..а до этого при Луче было не то..совсем..удачи ему..