4 березня 2024 11:43

"Головне було забрати з команди Луческу": журналіст прокоментував результати "Динамо" під керівництвом Шовковського

Журналіст Сергій Болотніков в програмі KDK проаналізував матч "Динамо" - "Чорноморець" та висловив свою думку щодо роботи Олександра Шовоковського.


"Цього разу "Динамо" було трішки важче ніж з "Металістом 1925". "Чорноморець" вистояв у перші хвилини, вирівняв гру, але в кінці першого тайму пропустив, там був ляп від голкіпера Варакути і Шепелєв цим скористався. В другому таймі "Динамо" мало кілька моментів, але не забили, тому матч закінчився з таким мінімальним рахунком. У виправдання "Динамо", що вони не видали таку феєрію як в минулому матчі, можна привести те, що не було Буяльського, який травмувався і замість нього грав Шепелєв. Як оцінити гру Володимира? Він хоч і забив, але мені відчувалася різниця. Мені здається, що він не тягне і вже нічого не зміниться. Було дивно, чому вийшов він, а не Царенко, який багато на зборах відіграв на позиції Буяльського. У Шовковського шоста перемога в шести матчах, хоча він не зробив кардинальної перебудови, не вигадував велосипедів. Виявляється, що просто забрати Луческу і це має такий ефект для цього "Динамо". Луческу вів команду на дно, не в ту сторону, і його треба було зупинити. Шовоковський чи Гусєв очолить команду - це було друге питання. Головне було зупинити Луческу".


Також прокоментував результат гри "Динамо" - "Чорноморець" журналіст Андрій Сеньків.


"Це була заслужена перемога. "Динамо" точно створило більше моментів. Це не був крутий і швидкий матч як з "Металістом 1925". Не було домінації, була складна гра. Якби а нас були видання, які детально розбирають матчі, то хтось би розібрав роль Бадібанги. Він зазвичай грає вінгером, а в цьому матчі грав на позиції правого захисника і часто зміщався в трійку до центральних захисників. "Чорноморець" був не автобусний, але дуже обережний, порівняно з тим, який ми бачили в першому колі проти "Динамо" або в минулому сезоні. Не було пресингу по всьому полю, все було обережно. Було розуміння, що "Чорноморець" може не витримати цей рівень інтенсивності. Але "Динамо" попри обережність "Чорноморця" ці моменти вишкрябувало і створювало. Але це нормально, що ти не можеш в кожному матчі забивати по 4 голи. Такий матч приніс Григорчук. Я перед матчем думав, що рахунок буде 5:2 на користі "Динамо", якби Григорчук грав так як раніше, більш агресивно. Але він обрав щось інше і створив більше труднощів для "Динамо", але воно їх подолало. В Шовковського немає супертактики, є базові налаштування і підстройки під суперників. У команді є хороші виконавці. Головне було забрати з команди Луческу, токсичну людину, яка вже нічого хорошого команді не давала".