2 березня 2024 14:58

"Минай" здобув першу перемогу в цьому сезоні, перемігши "Металіст 1925"

Минай після зимової паузи змінився майже до невпізнаваності. Когорта новачків, які переїхали грати до Закарпаття грати під орудою Желька Любеновича, дають результат і, що найголовніше, демонструють змістовний футбол.


На минулому тижні Минай вивіз очко з Дніпра (1:1), зачепившись за нічию в матчі з одним із лідерів УПЛ Дніпром-1 й от – здобув першу перемогу в УПЛ у поточному сезоні!

Перший тайм гри у передмісті Ужгорода моментами не фонтанував, але єдину реальну нагоду відзначитися Минай трансформував у гол: Сергій Корнійчук вихром увірвався до штрафного з лівого флангу і насилу пробив з гострого кута. Олег Мозіль не виручив.

Минай перервав безгольову домашню серію в УПЛ, що тривала з вересня 2023-го! Востаннє за закарпатський колектив забивав Єгор Гунічев у ворота донецького Шахтаря 2 вересня (1:4).


По перерві Металіст 1925 швидко рахунок зрівняв, але Дмитро Юсов був в явному положенні поза грою, а потім максимально погіршив справи харків'ян Русин: Ростислав за чотири хвилини заробив дві жовті і пішов відпочивати достроково.

Минай довго не міг розіграти зайвого, як це прийнято говорити в хокеї, але на другій доданій хвилині, свою кількісну перевагу закарпатці се ж перевтілили в гол: Євген Скиба замкнув навіс з кутового і змусив шаленіти закарпатську публіку.

Україна. Прем’єр-ліга

19-й тур

Минай – Металіст 1925 2:0 (1:0)

Гол: Корнійчук, 31, Скиба, 90+2.

Вилучення: Русин, 59.