28 лютого 2024 11:07

Пол Мерсон: "Челсі" витратив купу грошей на вантажівку гравців із восьмирічними контрактами. Чимало їх недостатньо хороші"

Пол Мерсон розкритикував стратегію "Челсі".


«Незрозуміло, куди рухається «Челсі». Я говорив це кілька місяців тому і повторю зараз: багато гравців недостатньо хороші, щоб грати за «Челсі», і все ж таки з ними уклали восьмирічні контракти.

Нещодавно «Челсі» виграв Лігу чемпіонів. Люди говорять про успіхи клубу так, начебто це було 20 років тому. Вони виграли Лігу чемпіонів три роки тому, але клуб все ще просить уболівальників виявити терпіння.

Головна проблема «Челсі» полягає в тому, що Почеттіно прийшов до клубу, який витратив купу грошей на цілу вантажівку гравців із восьмировими контрактами. Люди, які купили цих гравців, про що ви думали? Нам треба знати, але я ніколи не чув, щоб хтось із них давав інтерв'ю.

Все, що я чув, це те, що Маурісіо Почеттіно доводиться виправдовуватися, але не він купував цих гравців. Він щойно отримав роботу тренера і мав розібратися із ситуацією, в якій опинився.

Але тепер вони застрягли, і через той бардак, в якому вони опинилися, схоже, їм доведеться продати одного зі своїх найкращих гравців в особі Конора Галлахера, щоб вибратися з цього. Він пройшов через молодіжні команди, він доморощений гравець та вихованець клубу, але він принесе їм прибуток, що важливо з погляду фінансових правил. Це шокує», – сказав колишній гравець «Арсеналу» Мерсон.