28 лютого 2024 10:29

Олександр ЗІНЧЕНКО: "Важко вибрати гравця, з яким я найбільш близький, але якщо я виберу одного, то це Габріел Жезус"

Захисник «Арсенала» Олександр Зінченко розповів про важливість довіри між партнерами по команді, а також поділився, з ким найбільше дружить серед гравців лондонців.


«Потрібно довіряти один одному, це головне. Це стосується всього, що відбувається на полі чи за його межами. Ти повинен відчувати себе членом сім'ї зі своїми товаришами по команді. Це те, що робить цю команду особливою, ніби ми всі члени сім'ї, всі намагаються допомогти тобі, підштовхують тебе у важкі моменти в позитивному сенсі - кожного разу. Це робить твоє життя набагато, набагато простішим.

А командний дух - це коли всі повністю зосереджені на перемозі в кожній грі. Такий менталітет - це правильний шлях до досягнення великих цілей. Чесно кажучи, ми все ще вчимося цього, але ми, безумовно, на правильному шляху до цього.

Ми дуже згуртована команда. Важко вибрати гравця, з яким я найбільш близький, але якщо я виберу одного, то це Габріел Жезус - тому що я знаю його довше, ніж свою дружину! Я жартую, але я знаю його дуже давно!

У нас обох є діти, тож через наш графік досить важко проводити час разом як сім'ї, але приємно ділитися досвідом з гравцями з різних країн і культур, хоча ми всі розмовляємо однією мовою - мовою футболу, яку розуміють у всьому світі.

Насправді, я завжди хотів поїхати до Бразилії, тож добре, що тепер у мене є друзі завдяки футболу, яких я можу розпитати про цю країну і які дадуть мені пораду», – сказав Зінченко.