19 лютого 2024 23:56

Миколенко зіграв 90 хвилин проти "Кристал Пелас": команда українця врятувалася від поразки

Сьогодні, 19 лютого, в Ліверпулі відбувся заключний матч 25-го туру АПЛ. Евертон на «Гудісон Парк» приймав Кристал Пелес. Цікаво, що керівництво лондонського клубу за декілька годин до гри повідомили про звільнення 76-річного Роя Годжсона, який минулого тижня потрапив до лікарні через проблеми зі здоров'ям.


Новим тренером Пелес має стати Олівер Гласнер. Проте у сьогоднішній зустрічі командою керували Педді Маккарті та Рей Льюїнгтон.

Українець Віталій Миколенко, який напередодні попрощався з холостяцьким життям, вийшов у стартовому складі господарів, зіграв весь поєдинок та навіть міг відзначитися голом, якби його фірмовий удар з льоту не блокував захисник.

Якщо до перерви серйозних гольових моментів у грі не було, то у другому таймі суперники значно оживилися в атаці. Окрім Миколенка, за Евертон могли забивати Брентвейт і Дукуре, але, як це часто буває, забила інші команда. Неймовірний постріл вийшов у Джордана Айю.

Під завісу поєдинку господарі таки досягли свого, коли Онана головою замкнув навіс Макніла з кутового. Евертон намагався вирвати перемогу, але фортуна була не на його боці.


Чемпіонат Англії. 25-й тур

Евертон – Кристал Пелес – 1:1

Голи: Онана, 84 – Айю, 67.