17 лютого 2024 09:47

Ігор Горбач – про збори "Зорі": "Тренування виснажливі. По біговій роботі нагадує збори з "Динамо" при Луческу"

Орендований у “Динамо” нападник “Зорі” Ігор Горбач прокоментував підготовку луганців до другої частини сезону.


– Як “Зоря” проводить передсезонку в Туреччині?


– Збори складні. Тренування виснажливі. По біговій роботі нагадує збори з “Динамо” при Луческу. Багато бігаємо, стараємось добре підготуватись фізично і тактично.


Перше коло було провальне, але зараз ми не говоримо про те, що сталося. Постараємось виправити ситуацію. Всі хочуть викластися на повну. Думаю, що друге коло для “Зорі” буде зовсім інакшим.


– Помітно, що “Зоря” зробила висновки з літа, провівши активну роботу на трансферному ринку. Як новачки себе почувають в команді?


– У нас дуже добрий колектив, тому ми новачків добре прийняли. Почувають себе комфортно, інтегруються в склад. В колективі до них добре відносяться.


– Ви між собою говорили про те, в які реалії вони можуть потрапити в Україні?


– Ми про це не говорили. Я думаю, вони повинні думати про те, куди вони їдуть. Самі оцінили ситуацію. Якщо вони погодились перейти в “Зорю”, точно оцінили всі наслідки. Весь світ бачить, що коять орки, тому їхнє рішення перейти в “Зорю” і є відповіддю на ваше питання.


– Виросла конкуренція в “Зорі”, порівняно з літом?


– Дуже виросла. Коли я прийшов в “Зорю”, були кадрові втрати. Багато травмованих. Зараз всі повернулися, прийшли новачки. Конкуренція значно посилилася, - сказав Горбач.


У першій частині сезону нападник провів у складі луганців 18 матчів у всіх турнірах, відзначившись трьома голами і двома асистами. Усі результативні дії він оформив у Лізі конференцій.


Наступний офіційний матч “Зоря” проведе 26 лютого проти “Ворскли”. Цьому поєдинку передуватиме останній спаринг луганців на турецьких зборах проти “Валмієри” 17 лютого.