16 лютого 2024 23:59

"Інтер" розгромив аутсайдера і випереджає "Ювентус" на 10 очок

У 25-му турі Серії А Інтер перед домашніми трибунами розтрощив Салернітану.


Серія А. 25-й тур

Інтер – Салернітана – 4:0

Голи: Тюрам, 17, Мартінес Л., 19, Дюмфріс, 40, Арнаутовіч, 90+1

"Нерадзуррі" відкрили рахунок ще до екватора першого тайму. Августо прорвався лівим флангом, втік від двох оборонців та прострелив у штрафний майданчик на Тюрама, який впевненим ударом в один дотик переправив м'яч у сітку. Ювілейний, десятий гол Маркуса в Серії А.

Уже за дві хвилини Інтер подвоїв перевагу. У наступній атаці той-таки Августо закинув м'яч у карну зону Салернітани на Лаутаро Мартінеса, той обробив снаряд і розрядив гармату в дальній кут. 20-й гол аргентинця в цьому сезоні в чемпіонаті Іспанії.

На перерву команди пішли з розгромним рахунком на користь підопічних Сімоне Індзагі. Очоа не зміг зафіксувати м'яч після рикошету від свого захисника, чим скористався Дюмфріс – 3:0.

У другому таймі "нерадзуррі" забили вчетверте, однак гол Арнаутовіча на 80-й хвилині скасували через офсайд. Втім у компенсований час він зумів забити вже без порушення правил.

Відтак 4:0 – після цього погрому Інтер ще комфортніше почувається на вершині серії А. Команда Сімоне Індзагі випереджає Ювентус на 10 очок. Салернітана маринується на самісінькому дні турнірної таблиці.

Нагадаємо, наступного тижня, 20 лютого, Інтер стартує в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів домашнім матчем проти Атлетіко.