10 лютого 2024 14:11

"Продовжуватиму робити все, що потрібно": Зінченко – про критику на свою адресу і шанси на вихід на Євро-2024

Український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко прокоментував боротьбу за чемпіонство в АПЛ, критиці на свою адресу та оцінив шанси збірної України на вихід на чемпіонат Європи-2024.


«Каноніри» на даний момент не програють командам топ-6 АПЛ, здобувши цього сезону три перемоги та зігравши три рази внічию. Однак український захисник Арсеналу Олександр Зінченко в інтерв'ю vbetnews стверджує, що йдеться не лише про «велику шістку».


«Йдеться не лише про «велику шістку», кожна гра складна, і нам потрібно адаптуватися до кожного суперника і бути впевненими, що ми будемо готові до кожного з них».


Українець здатний грати на позиції півзахисника. Він може грати на позиції лівого захисника та у центрі півзахисту. Він воліє рухатися до центру поля, щоб створити простір та шанси для гравців навколо себе.

«Я багато разів відповідав на це питання, але скажу, що де б мене не побачив мій тренер, я готовий грати будь-де, навіть у воротах», – сказав Зінченко.


Колишній півзахисник Манчестер Юнайтед Пол Скоулз нещодавно розкритикував Зінченка після того, як Арсенал обіграв Ноттінґем Форест із рахунком 2:1.


Колишня легенда «червоних дияволів» була незадоволена тим, що українець зміщувався до півзахисту Арсеналу з позиції лівого захисника, як він часто робить у складі «канонірів».

«У кожного свою думку, але я продовжуватиму робити все, що потрібно і про що просить мій менеджер».


Тим часом Олександр Зінченко «думає» не лише про гонку в АПЛ та трофеї Ліги чемпіонів УЄФА.



Збірна України з футболу все ще виборює місце у фінальній стадії Євро-2024. Команда Сергія Реброва зіграє з Боснією та Герцеговиною у півфіналі шляху Б плей-офф Євро-2024, прагнучи компенсувати розчарування від пропуску минулорічного чемпіонату світу з футболу.

"Це складна команда, але я впевнений, що наша команда здатна пройти далі, і наш менеджер зі своєю командою знатимуть, що робити", - сказав Зінченко.