8 лютого 2024 21:47
19

InformNapalm: "Політики можуть відсторонити Залужного від керування військом, але він вже назавжди залишиться батьком й отаманом ЗСУ"

Волонтерський проєкт з інформування широкої аудиторії про російсько-терористичну агресію проти України Inform Napalm відреагував на звільнення Валерія Залужного.


"Останні тижні ми всі очікували дива, але дива, на жаль, не сталося. Рашисти за всі 2 роки повномасштабної війни не змогли настільки підірвати морально-психологічний стан ЗСУ та загалом українців, як сьогоднішні новини про відставку генерала Валерія Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ.


Сьогодні ми хочемо публічно подякувати генералу Залужному за те, що він мав унікальну для військового керівника на найвищій посаді якість - дослухатись до простих бійців та волонтерів. Завдяки генералу, який має гострий розум та велике серце, було реалізовано багато успішних ініціатив та операцій, які стратегічно міняли хід цієї війни на користь України. І від імені міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm та української частини нашої команди, ми дякуємо генералу, що він допомагав в реалізації також задумів та ініціатив, які пропонували волонтери спільноти. Залужний мав і має найвищий рівень довіри як у волонтерів, так і у військових нашої команди. І не тільки у нас.

Залужний став для ЗСУ більше ніж Головнокомандувач, він став батьком нації для 88% українців. Нації, яка згуртувалась в найтяжчі часи у найтяжчих битвах за своє виживання.

Ми дякуємо Залізному Генералу за мудрість, добре серце та унікальну стратегію, яка стала в нагоді українцям і переломила плани агресора, вигравши час для України.

Політики можуть відсторонити Залужного від керування військом, але він вже назавжди залишиться батьком й отаманом ЗСУ.

Дякуємо Залізному генералу.
Боротьба триває. "Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно", - йдеться у повідомленні.
В ЗЄботви ні розуму, сука, ні фантазії...makar44444...SERG4444. С однієї грядки напевно?
Цікаво, що б трапилося із батьками Герасимова або Шойгу, якби вони жили в Україні?

Батьки Сирського живуть в РФ, але він не боїться очолити збройні сили України.

Він впевнений, що його батьки в безпеці?
Сховати
динамо машына, петя читай указ пороха за 6 травня 2019 року
Сховати
https://www.radiosvoboda.org/a/news-operatsiya-oos-syrskyi/29923991.html
Сховати
SERG4444, ермачатина вместо украинского патриота Залужного -поставила кацапа цыркского...
Сховати
кто в бахмуте был -тот с цыркского не смеётся
динамо машына, 6 травня указом порошенка кацапа цыркского назначив командувачем ООС ?хоча шансів що Ви вмієте читити шансів 0
Сховати
SERG4444, сирок підзэлупний
https://ibb.co/7pNLKFk
Сховати
динамо машына, по перше Я Вас не ображав,я не лікар це у Вас ускладнення після ковіда чи з 2019 не відпускає
Вважаю, що нинішнє військове керівництво проробило відмінну роботу, але до теперішнього часу воно, мабуть, морально виснажене від тривалого стресу та тривалого терміну роботи. Тільки тому я вважаю, що зміна керівництва, ймовірно, виправдана. Додайте до цього, що окупанти мали час проаналізувати, як чинні лідери реагують на конкретні дії орків, так що це також гарна нагода дати чинним лідерам заслужений відпочинок. Через пів року-рік їх можуть погодити на тому ж або на подібному місці.
Батьки Сирського на рф, батько Єрмака - ГРУ МО рф, брат Подоляка - фсб рф, брат Шурми колаборант, Татаров мочив Майдан, податками займається шістка агента рф Гетманцев, партнери Зеленського на рф.
Вся ОПа – проросійські риги.
Пазли ЗЕ+Z склалися.
московська окупація зсередини.
Сховати
динамо машына, петя менше вживай солодкого , ато в тебе з памятю проблеми, кого петя назначив 6 травня 2019 року командувача ООС?
Сховати
Як Порошенко досі винен в усіх пройобах Зеленського, так і Залужного будуть звинувачувати у всіх пройобах Сирського.

Улюблена тактика ригів — "папєрєднікі".
динамо машына, странно, что ты Петю Порошенко не вспомнил с его липецкой фабрикой, или ещё что
Сховати
Тобі що Порошенко в борщ насрав? Його нема при владі вже 5 років, а дебіли досі відригують. Дивись що клоун і малорос чудить. Ще Кравчука згадай.
Шахрукх Кхан,
динамо машына, олексійович заспокойся, з'їж цукерку можливо попусте
Ну что ж. Зеленая пидорасина сняла все-таки Залужного. Теперь ждем поражения на фронте, непростые решения, позорный мир с РФ и диктатуру зеленой мрази. Может выбить эти слова в граните.
Сховати
динамо машына, долбоеб выбей себе на лбу
Сховати
Жодних сумнівів не залишилося:
Зеленський - не тупий, Зеленський - зрадник.