5 лютого 2024 18:50

Джерело: "Динамо" цікавилося ціною Безкоровайного - "Кривбас" захотів більше мільйона євро

Журналіст Ігор Циганик відповів на питання, чому «Динамо» не має наміру підписувати гравців з чемпіонату Україну на кшталт Івана Дібанго з «Кривбаса» та Едуардо Герреро зі «Зорі».


«Ті футболісти, які виступають в чемпіонаті України – не думаю, що вони є сильнішими за тих, які є в «Динамо». Думаю, що такої самої думки дотримуються головним тренер і президент клубу. Вони прекрасно розуміють, що особливо склад не посилять тими футболістами, які є в інших команд в УПЛ.


Плюс за тих футболістів, які виступають в Україні, просять достатньо серйозні гроші. За Безкоровайного, мені здається, просили 1,5 мільйона. «Динамо» спробувало поцікавитися, скільки міг би коштувати Безкоровайний. Там, по-моєму, 1,5 мільйони євро попросив «Кривбас». Я можу помилятися, але точно більше мільйона євро – це однозначно.


Платити такі великі грошіза футболіста, який навряд чи зможе суттєво підсилити – тоді, можливо, за кордоном простіше знайти гравця. Але ті легіонери не хочуть їхати. Як наслідок, є проблема. Тут платиш великі гроші й не знаєш, чи отримаєш підсилення, а там – отримаєш, можливо, більшу кваліфікацію, але він не їде. У цьому є проблема всього футболу» – сказав Циганик.


Фото - ФК «Кривбас»