31 січня 2024 19:45
1

Джерело: "Динамо" хоче підписати колумбійського захисника "Форталези"

За інформацією "ТаТоТаке", "Динамо" цікавиться колумбійським захисником "Форталези" Браяном Себальйосом, який виступає на правах оренди за "Хуніор".


Джерело вважає, що цей трансфер доволі важкий - з точки зору фінансів і через те, що треба мати справу з великою кількістю людей.


Варто відзначити, що зараз Браян грає за Колумбію у латиноамериканському відборі до Олімпіади.


Портал Transfermarkt оцінює Себальйоса у 850 тисяч євро.


Фото: fortaleza1918.com.br

Це скоріш за все 3й номер шорт листа, якраз десь посередині між відверто слабкими варіантами з Польщі і дорогими гравцями, які нам не по карману.
І це найбільш суперечливий варіант. Фізично досить потужний гравець олімпійської збірної, але нажаль він не реалізує свою фізичну силу і загалом має досить посерtдні показники захисних дій і місцями все ще дитячі виходкі, коли в важливому матчі будучи останнім захисником йде на двох форвардів суперника у власному штрафному , намагаючись прокинути їм і мяч між ніг і губить мяч. Привіт, Сирота!
Так, це саме той хлопець з пошлого анекдоту, який "може але не хоче".
Якщо хтось з селекції раптом побачив в ньому другого Бетао, то це не так. Бетао був суперпрофі і такі дурощі собі на полі не дозволяв. Тай загалом з темношкірих захисників крім Бетао в нас ніхто не заграв.
Хоча клуб певно в такому стані, що кращого варіанту не знайдуть.
На закуску, Либертадорес дубль у власні ворота, 6й номер, центрбек, фіолетова форма https://youtu.be/FDOSo1ZWRzg?si=ajdmwUCiDG7CjJFI