30 січня 2024 13:37
3

"Шахтар" може підписати ще одного легіонера: на перегляді форвард із Африки

Шахтар після трансферів бразильців Кевіна і Марлона Гомеса продовжує селекційну роботу в усіх куточках світу.


Гамбійський форвард Мухаммед Канте пройде перегляд у Шахтарі, повідомляє The Nerve Africa.


18-річний нападник, який виступає за гамбійську Вагаду, проведе у таборі "гірників" тиждень, намагаючись зарекомендувати себе. Якщо він таки підпише контракт із Шахтарем, то стане першим гравцем в історії свого клубу, який переїхав у Європу.


Канте називають одним із найперспективніших молодих талантів Гамбії. Так, у 8-ми останніх матчах за першу команду Вагаду (яка, до слова, виступає у другому дивізіоні) він забив 4 голи, чим привернув до себе увагу скаутів з усього світу.


Наразі невідомо, з ким тренуватиметься Канте – з першою командою "гірників" чи з молодіжкою, яка нині також тренується в Туреччині.


Нагадаємо, у зимове трансферне вікно Шахтар вже підписав двох легіонерів: Кевіна з Палмейрас за 15 млн євро і Марлона Гомеса з Васко да Гами за 16 млн, який нині феєрить у складі збірної Бразилії U-23, допомагаючи їй завоювати путівку на Олімпіаду.

у Суркіса зараз таких грошей немає
Сховати
olur, Первая команда Вагаду, которая выступает во втором дивизионе Гамбии. Это ж просто звери. Надо брать всю команду, оптом. Пока не разбежались.
Сховати
Балоун, в кращі часи такі команди торгували кросівками під мостом на Шулявській, справжні чорні банди. можна щей там пошукати.