28 січня 2024 18:45

"Чорноморець" скасував спаринг проти "Струги" і може скасувати ще один проти "Андіжана" через їхні матчі з російськими клубами

Чорноморець ухвалив рішення скасувати контрольний поєдинок проти ФК Струга. Представник Північної Македонії під час цих зборів зіграв проти російської команди.


Чорноморець, який запланував в Туреччині провести дев'ять контрольних матчів, може недорахуватися двох спаринг-партнерів, повідомляє прес-служба клубу.


Одесити повідомили про скасування гри з лідером чемпіонату Північної Македонії Стругою, що мала відбутися 29 січня. Македонці під час цих зборів матчем проти Оренбурга, що дуже не сподобалося Чорноморцю.


«Чи може клуб відмовитися від товариського матчу з суперником, який запланував собі під часу збору матчі з умовними хімками, крилами рад чи орєнбургом? Може, тому що деякі речі важливіші за тренувальний процес. І навіть за сам футбол», – йдеться в заяві Чорноморця.


У своєму зверненні Чорноморець дав зрозуміти узбецькому Андіжану, що проведення спарингу проти команди з московії означатиме скасування контрольної гри з «моряками». Матч заплановано на 4 лютого.


Чорноморець посідає восьму сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 22 бали і матч у запасі.