27 січня 2024 20:59

"Ювентус" у меншості зіграв унічию з "Емполі"

Ювентус у домашній грі з Емполі в 22-му турі Серії А сенсаційно втратив очки - 1:1.


На 18-й хвилині господарі залишилися у меншості після вилучення Міліка. Ювентус зумів повести у рахунку після удару Влаховича на 50-й хвилині, проте Емполі провів успішну заміну: Бальданці приніс важливе очко своїй команді через 14 хвилин перебування на полі.


У матчі не брав участі український хавбек Віктор Коваленко (два голи та один асист у дев'яти іграх), який продовжує відновлюватися від пошкодження.


Стара синьйора утримує лідерство в Серії А, проте перевага над Інтером становить лише два очки. При цьому міланці провели на два матчі менше. Емполі йде на 19-й позиції в одному пункті від виходу із зони вильоту.


У наступному турі Ювентус 4 лютого зіграє якраз із Інтером. У Емполі на день раніше заплановано домашній поєдинок з Дженоа.


Серія А. 22-й тур


"Ювентус" - "Емполі" 1:1


Голи: Влахович 50 - Бальданці 70


"Ювентус": Щенсни, Гатті, Бремер, Сандро, Камбіазо (Ілінг-Джуніор 78), МакКенні, Локателлі, Міретті (Веа 59), Костич (Йїлдіз 78), Мілік, Влахович


"Емполі": Капріле, Ісмаїлі, Валюкевич, Луперто, Качаче, Грассі (Бальданці 56), Мале, Журковські (Фацціні 90), Гьясі, Камбіагі (Марiн 90+4), Черрі (Канчелльєрі 56)


Попередження: Веа 90+3 - Валюкевич 19


Вилучення: Мілік 18 (пряма червона)