26 січня 2024 21:29
8

Журналіст розповів про пошуки "Динамо" захисника та проблеми з підписанням Гіце

Журналіст Михайло Співаковський у програмі "ТаТоТаке" розповів про пошук "Динамо" захисників та Вірджила Гіце з "Краковії", яким цікавляться кияни.


- Я спочатку чув про певний лонг-лист. Там було п'ять прізвищ гравців. Два з них – латиноамериканці. Зараз у шорт-листі Шовковського залишилося троє футболістів. Кажуть, що Гіце один із них. Він зараз тренується у "Краковії" біля "Динамо" на сусідніх полях. З того, що я чув у переговорах з румуном, є проблеми з його сім'єю. "Динамо" торгується в рамках 1,5 чи 3 мільйонів.


Щоб кияни купили гравця, потрібно задовольнити потреби кількох сторін. Це гравець, якому потрібно дати не просто більше грошей, а більше з урахуванням так званого військового податку. Бо в нас війна. Потім треба задовольнити клуб. Гіце зараз коштує 1,2 млн і має контракт до 2026 року. Це не та історія, коли гравця можна висмикнути за 700 тисяч. "Динамо", наскільки я знаю, хотіло взяти футболіста в оренду з необов'язковим правом викупу. На таке мало хто з клубів піде.


Фото: ФК "Краковiя"

посмотрел отрывочно игру Гице с Зарёй..так он обычный ц защитник как и наши и ошибается так же..может первый пас у него есть..и он мощный такой парень..но ничего особенного в нём нет...
П'яте прізвище поки не засвітив ніхто.
Якщо це лівий центрбек з Сан-Пауло, що пограв в ЛЧ та ЛЕ, то це такаж фантастика як і два перші гравці в списку. Таких гравців і за 5 млн проблемно буде купити.
Ми не здатні взяти самого найслабшого легіонера з списку і доведеться повертатись до Батагова.
Сховати
Я за Батагова. При том что он ошибается не меньше но он силен в билд апе.
Сьогоднішня гра чітко показала, що не там ми шукаємо, не тих ми хочемо купити! В нас взагалі нема а ні нападу, а ні флангів, а ні центру. Захисники доставляють м‘яч до воріт, а нема кому забивати! Скільки неточних передач, скільки змарнованих моментів. Але ж це тільки збори. Подивимось. Час ще є. Переглядають молодих.
Сховати
Лука, честно я никогда не понимал этого хейтерства когда в тренировочной игре проигрываешь.
Эти игроки представляют Олимпийскую команду и команду на чемп Европы ю21.
Эти же игроки в оф матчах дают результат. Слушайте может за другую команду вам болеть?
Сховати
Юрий, ніхто не завадить вболівати мені за ,,Динамо‘‘. Ви почуйте мене: шукають центрального захисника! Він виріше проблему, яка є на цей час в команді???? Він почне забивати? Він буде грати за всіх? Я лише намагаюся донести, шо проблема як раз не в захисниках, точніше не тільки в них! Пішов Сидорчук, Бражко ще дуже далеко до обсягів нашого колишнього капітана. Немає досвідчених гравців на флангах( хвороба Ярмоленка це дуже добре продемонструвала ) А ні Самбо, а ні Беніто, навіть ні Волошин( поки ще) не здатні вирішити цю проблему. А що з нападаючими? Бажано посилювати КОЖНУ ланку!
Сховати
Лука, ну так в кожній команді є проблеми. Але це обов'язково треба пачками скупляти по 400 тыс гравців.
З 2016 року ми вже не купляємо по 10 млн гравців звикнути вже треба. Мені як вболівальнику зі стажем приємно що грають наші. А не чужі за велику зп. Та ниють ой як страшно війна.
Сховати
Юрий, та й я за те, щоб грали та вчилися наші. Мені незрозуміло, невже всі думають,шо купівля одного ЦЗ вирішить цю проблему? Ось це мене просто бісить. Не в ЦЗ проблема. Ось Ви пропонуєте Батагова. А в нього окрім першого пасу нічого взагалі нема! Ледь пресінг— все! Де зараз ,,Зоря‘‘ с таким захистом????