23 січня 2024 09:59
2

"Я не найщасливіша людина на планеті": Зінченко відреагував на постійну критику

Зінченко відреагував на критику у свій бік від колишніх гравців та експертів на телебаченні. Цього сезону Олександра регулярно критикують за гру у захисті.


«Я точно не найщасливіша людина на планеті, але я розумію, що бувають злети та падіння. Впевнений, що все буде гаразд, я вже таке проходив у своїй кар'єрі, знаю, як треба поводитись у такій ситуації.


І я знаю, як реагувати на конкуренцію у складі. Потрібно продовжувати працювати ще старанніше. Потрібно оцінювати себе: що можна зробити краще, яких помилок уникнути у майбутньому. Звичайно, люди можуть критикувати футболістів», – сказав Зінченко в коментарі для The Athletic.


Арсенал нещодавно піднявся на третє місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі команди Мікеля Артети 43 очки. Відставання від Ліверпуля, який займає першу сходинку, складає два пункти, але підопічні Юргена Клоппа мають гру в запасі.


У 22-му турі «каноніри» на виїзді зіграють проти Ноттінгем Форест. Поєдинок заплановано на 30 січня.


Зінченко в цьому сезоні зіграв 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.

Зинченко – в команде недели АПЛ по версии WhoScored
Як тільки щось не так в англійських клубах зразу винять українців, хоч це і неправда. Треба не звертати уваги на цей "трьоп".