22 січня 2024 12:29

Не тільки Гармаш: джерело перелічило гравців, на яких полює "Металіст 1925"

Журналіст та блогер Андрій Сеньків розкрив подробиці трансферних планів харківського Металіста 1925 на зимову кампанію. Команда Віктора Скрипника має солідний шортлист.


Харківський Металіст 1925, який змінив власників у вересні 2023-го, у грудні того ж року запросив іменитого наставника Віктора Скрипника, що має досвід роботи у німецькій Бундеслізі з Вердером (2014-2016).


Під такого фахівця амбітний клуб збільшив бюджет, про що повідомив журналіст Андрій Сеньків.


«За моєю інформацією, сезон клубу в першій частині сезону становив 3,5 млн доларів, але після приходу нових власників, нового тренерського штабу, новачків його збільшили до 5 млн».

Також Сеньків підтвердив інформацію про те, що півзахисник Денис Гармаш незабаром приєднається до Металіста 1925. Раніше про це повідомляв і сам Скрипник.

«Це ні для кого не секрет, всі говорять про цей трансфер. Гармаш справді доєднається до тренувального збору Металіста 1925 в Іспанії. Там вже, якщо все з ним буде добре на медогляді, з ним підпишуть контракт».

Окрім Гармаша Металіст 1925 цікавиться захисником грецького ФК Атромітос (Афіни) Максимом Імерековим та вихованцем Шахтаря Андрієм Булезою.

«Металіст 1925 близький до підписання Імерекова, який був лідером захисту луганської Зорі. Також ведуться переговори з Шахтарем щодо переходу Булези (лівого захисника), який виступає в оренді за Минай».


У сферах інтересів команди Скрипника є і атакувальний півзахисник луганської Зорі Денис Нагнойний, який нещодавно відмовився продовжувати контракт з клубом.

«Близький до переходу в цей клуб і Нагнойний, який виступає за Зорю. У нього контракт із луганцями завершується влітку і, напевно, тоді він доєднається до Металіста 1925.


Прямо зараз він покараний, не поїхав на збори із Зорею, оскільки не хоче підписувати контракт з клубом», – зазначив Сеньків у ютуб-програмі «КДК».